ZONGULDAK / KOZLU - Esenköy 15 Temmuz İlkokulu

Esenköy 15 Temmuz İlkokulu

Esenköy Mah. Abaz Cad. No.67 Kozlu /ZONGULDAK
Türkiye Yüzyılı yolunda;sağlıklı,güvenli ve en başarılı okul olmaktır.
Misyon
İletişim,bilgi ve teknolojinin her geçen gün değer kazandığı dünyamızda;en gelişmiş öğretim yöntemleriyle öğrenmenin kalitesini artırarak;öğrenmeyi seven,teknolojiyi kullanan,araştıran,sorumluluk sahibi,iyi insan ve donanımlı öğrenciler yetiştirmektir.
Ulaşım
Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi yol ayrımı üzerinde bulunmaktadır. Her 15 dakikada bir belediye otobüsleri hareket istikametindedir.
Servis Bilgisi
Okul servisi yoktur.Velilerin kendi anlaştıkları özel servis ile öğrenciler okula gelip gitmektedirler.Taşımalı Eğitim kapsamında üç hattan öğrenci taşıması yapılmaktadır.
Esenköy Mahallesi, Abaz Cad. No:67 Kozlu/ZONGULDAK
İl Merkezine: 7,5 km İlçe Merkezine 2,5 km
Proje Çalışmaları
1-SAĞLIKLI YEMEKHANE(Taşımalı öğrenciler için tamamlandı.Faaliyette. 2-MEYVE BAHÇEMİZ OLACAK(Halen Çalışmalar Devam Ediyor) 3-ATIK MALZEMELERLE KÜTÜPHANE YAPMA (Proje Faaliyete geçti) 4-Temel Eğitimde Çevre Dostu 1000 Okul Projesi kapsamında planlanan çalışmalar tamamlandı.
Diğer Hususlar
KURULAN ATÖLYELERİMİZ: 1-RESİM ATELYESİ 2-ROBOTİK KODLAMA ATÖLYESİ 3-AKIL VE ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ 4-Koridor Kitaplığımız mevcuttur. 5-Müzik Atölyesi kurma çalışmaları devam etmektedir. ÇEVRE DOSTU OKUL PROJESİ TAMAMLANDI.